Drame, ki jih je napisal Federico Garcia Lorca, predstavljajo vrh svetovne dramatike v 20 stoletju. Večina jih je prvič prevedena v slovenščino, knjiga je izšla decembra 2007.
Kate Chopin: Prebujenje je delo, ki ga nekateri označujejo za ameriško Madame Bovary. Klasično delo, eden izmed vrhov ameriške književnosti. Knjiga je izšla 2007.
lovecraft

H.P.Lovecraft: Cthulhujev klic je knjiga, ki je navdihnila tako glasbenike (Metallica), kot izdelovalce računalniških iger in lego kock.
Knjiga, ki jo preprosto morate imeti.

 

 

Kontakt:

Založba KMŠ
Ulica Janka Sernca 8
2000 Maribor

02 / 331 42 80

info@zalozba-kms.si

 

 

Založba KMŠ je zavod, ustanovljen s strani Kluba mariborskih študentov in društva LOESJE.

Knjige izdajamo pod polnim imenom zavoda: ZAMIK, kar pomeni Zavod za mladinsku kulturo Štajerc v Ljubljani. Registrirani smo na Tržaški 2, v Ljubljani, v teku pa je sprememba naslova in imena zavoda. Preselili se bomo v Maribor, na naslov:

ZALOŽBA KMŠ,
Ulica Janka Sernca 8
2000 Maribor

 

Kontaktirate nas lahko na tel: 02 331 42 80, ali preko elektronske pošte: info@zalozba-kms.si.

 

Stran, na kateri ste, je začasna, kmalu bomo naredili novo, kjer boste lahko kupovali naše in tudi knjige drugih založb, uveljavljali popuste...

Drugače pa lahko naše knjige s popustom kupite v kateremkoli od lokalov KMŠ v Celju, Ljubljani ali Mariboru, v vseh boljše založenih knjigarnah ali preko te internetne strani.